Hondenschool Snuffel

WelkomVan harte welkom op de website van hondenschool Snuffel vzw.

Hopelijk is dit de club waar u al zolang naar op zoek was.

Wat kunnen wij U bieden?
Een gezellige sfeer, waarbij het contact met andere hondenvrienden en de sociale omgang van uw hond met andere honden één van onze doelstellingen is. Verder trachten wij de geleider en de hond iets aan te leren wat nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Wij proberen de beste manier te vinden voor elke hond afzonderlijk, want niet alle honden hebben dezelfde eigenschappen.

Bij ons ben je welkom met al je vragen, twijfels, grappen en grollen die je hond wel eens durft uit te halen. We proberen samen met jou de meest gepaste manier te vinden om te werken met je hond.

Tevens is er de mogelijkheid om buiten de gehoorzaamheid nog op een andere, meer actieve manier bezig te zijn met uw hond. Kom kennis maken met de discipline agility.

Het maakt niet uit of U een rashond hebt of niet, een jonge of een wat oudere hond, een kleine of een grote, ... allen kunnen ze bij ons terecht.

Wij staan vanzelfsprekend open voor uw mening en voorstellen, deze kan U steeds meedelen aan het bestuur en/of aan uw trainers.

Wij hopen dat hondenschool Snuffel vzw. juist die vereniging is die U de nodige steun en ontspanning kan bieden waarbij U in een ontspannen sfeer met uw hond bezig kunt zijn.